Stress

Stress

Behandlingen på klinikken indeholder først og fremmest en faglig grundighed, det betyder jeg bruger god tid på at få indsigt i, hvor netop dine belastninger kan komme fra.

Jeg ser på dine konkrete symptomer – både de fysiske og psykiske. Efterfølgende bruger vi god tid i samtalerne til at finde redskaber, som passer netop til dig. Det er konkrete redskaber, som du kan gøre brug af i din hverdag.  Alle redskaberne er der evidens for virker, med det formål at komme ud af stressen.

Jeg ser på dig som det hele menneske du er.

Det vil forgå i en  nærværende samtale, du vil bl.a. opleve konkrete øvelser for åndedrættet og kroppen. Alt sammen noget du vil kunne tage med ud i livet og gøre brug af.

Formålet med behandlingen er at du får indsigt i hvad der har udløst din belastning.

Hvordan du fremadrettet kan få redskaber til at mestre at det ikke rammer dig igen, men andre ord, at du når at opdage belastningen tidligere.

Efter din behandling anbefaler jeg to op følgende samtaler – for at støtte dig til at fastholde dine forandringer – når mennekser har lavet en forandring er det helt normalt at falde tilbage til de mindre gode strategier.

Det har ofte taget mange år at opbygge stress og tager derfor også tid af aflære igen. 

Derfor er det vigtigt at lave en opsamlende samtale som støtte til at fastholde dine nye og bedre strategier – dette selvfølgelig til en billig pris.

Stresstest

Stressundersøgelser har vist, at man ved bestemte symptomer tidligt kan konstatere, om ens hjerne er ved at være overbelastet.

Ved man det, kan man stoppe i tide, før belastningen sætter sig til en egentlig stress tilstand, med risiko for kronisk hjerneskade.

Husk, at en test ikke kan give dig stress, men at en test kan pege i retning af, om du har stress!

Kan du svare ja til mindst to af disse symptomer, kan det være et tegn på, at din hjerne er overbelastet!

Har du?

Antal ja’er:

Har du har over 2 ja’er, anbefaler jeg at du aftaler en afklarende samtale her i Klinikken.

Det er selvfølgelig uforpligtende og gratis.