NADA

NADA –
Gives kun i forbindelse med samtale forløb

Et grundlag for bevidstgørelse om egne ressourcer

NADA er et redskab, der skaber kontakt til vores selvberoligende system og hjælpe os til at ændre vaner. NADA skaber grundlag for refleksion og gør os bevidste om vores livsførelse. Det selvberoligende system kan aktiveres på mange forskellige måder. NADA er et redskab, der kan hjælpe os med at finde indre ro og balance, uden vi behøver at kende til meditative teknikker.

NADA gives med nåle på 5 punkter i hver ører. Du skal sidde i 45 min med ro – mens dine punkter stimuleres.

Behandlinger gives i forløb, og kun i forbindelse med samtale forløb her i Klinikken.

NADA på Klinik Susse kan kombineres med en terapeutisk samtale – her giver jeg nålene inden samtalen.

Behandlingsredskab NADA

NADA akupunktur

– lidt baggrundsviden.

NADA – akupunktur er øreakupunktur.

NADA kan med fordel indgå som en del af andre behandlingener.

Metoden er kendt over det meste af verden og bruges på blandt andet hospitaler og behandlingsinstitutioner.

NADA er en metode, der fremmer balancen mellem krop og psyke og skaber en indre ro.

NADA bliver anvendt mange steder i det offentlig behandlingssystem i Danmark, og er ofte anvendt som et supplement til anden behandling.

NADA står for ‘National Acupunkture Detoxfication Association’.

NADA-øreakupunktur er særlig effektiv ved:

Sådan foregår behandlingen

Ved behandlingen får du sat 3-5 nåle i hvert øre. Nålene er tynde, sterile engangsnåle, som altid kasseres efter brug. Nålene skal sidde i ørerne i ca. 45 minutter, men der sker intet ved, at de sidder der i længere tid.

Når vi sætter nålene i, kan du mærke et lille stik, som straks forsvinder. Enkelte punkter i øret kan føles ømme, hvilket som regel er tegn på effektiv behandling. Nålene kan løsne sig i løbet af behandlingen, og det sker, at enkelte nåle falder ud. Alt efter hvor lang du har nået at sidde med nålene, vurderes det, om der skal sættes en ny nål. For at opnå fuld effekt skal du sidde stille og afslappet, mens du har nålene i.

Det anbefales at undgå kaffe og tobak lige før, under og efter behandlingen, da det mindsker effekten. Desuden bør samtale, musik samt indtagelse af mad under behandlingen undgås

Sådan kan behandlingen føles

Under behandlingen føler de fleste sig afslappede, og nogle falder i søvn. Nogle får kuldefornemmelser eller snurren i øret eller dele af kroppen. Det er helt normale reaktioner.

Mange oplever en umiddelbar stresslindring og føler sig velbefindende. Du kan som regel mærke effekten af akupunkturen i mindst 24 timer.
Selvom man har søvnproblemer, kan behandlingen godt gives om formiddagen.

Efter nogle behandlinger vil den afslappende effekt ikke være så markant. Det er ikke et tegn på, at akupunkturen ikke virker – snarere tværtimod.

Antal behandlinger

Det er individuelt, hvor mange behandlinger, man har brug for. Man kan få NADA-akupunktur flere gange om ugen og behandlingen kan ikke overdoseres. NADA virker bedst ved regelmæssig behandling og derfor tilbyder jeg mulighed for køb af klippekort til nedsat pris.

Læs mere på NADA Danmarks hjemmeside https://nada-danmark.dk/