Skolevægring – Mistrivsel

Er det svært at passe din skole eller uddannelse?

Rigtig mange børn og unge i Danmark oplever dette, så du er er ikke den eneste! Der stilles mange krav, og selvom man inderligt ønsker, at passe sin skole eller uddannelse (og fagligt evner det) kan det være svært hvis der er andre ting i dit liv der tager din opmærksomhed og energi. Ofte oplever man symptomer man ikke helt selv kan forklare.

Det kan være du kan genkende nogle at disse ting?

Lavt selvværd, en diagnose – din eller en tæt på dig, misbrug, skilsmisse, sorg, selvskade, alvorlig sygdom tæt på dig, træthed, trist, ensom.

Måske har du aldrig talt med nogen om det – måske synes du at du mangler ord til at beskrive det som er svært og måske ved du ikke helt selv hvad “det svære er” men har nogle af de symptomer nævnt ovenfor? Lad mig hjælpe dig med at finde en vej – der kan give dig mere overskud  i dagligdagen. Jeg har mange års erfaring i at støtte børn og unge.

Det er HELT gratis og uforpligtende at tage kontakt til mig. Så kan du finde ud af, om du har mod på at møde mig. Det er MEGET vigtigt at man føler sig tryg ved det menneske man skal dele det svære med – det er kun dig der kan mærke om det er trygt.